Четвер, 28.03.2024
Центр консалтингу"
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Січень » 14

ТОВ "АВТО ЦЕНТР" надає послуги митного брокера щодо розмитнення авт омобілів та здійснює оформлення договорів купівлі-продажу транспортних засобів згідно НОВОЇ ПРОЦЕДУРИ, яка діє після відміни довідок-рахунків  в порядку, передбаченому Постановою КМ України від 18 листопада 2015 р. № 941 "Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України з питань реєстрації транспортних засобів", якою відмінено довідку-рахунок. 

Поряд з цим,  Постанову КМ України від 07.09.1998 р. № 1388 "Про затвердження державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку автомобілів ... інших транспортних засобів та мопедів" доповнено новим абзацом, який розширює перелік документів, що підтверджують правомірність придбання транспортних засобів, замість скасованої довідки-рахунку: “інші засвідчені та оформлені в установленому порядку документи, що підтверджують набуття, перехід та припинення права власності на транспортний засіб відповідно до закону".

Такими документами є договори (угоди) купівлі-продажу транспортних засобів, укладені організаціями, які мають відповідні дозволи та зареєстровані МВС України. Договір купівлі-продажу реєструється у журналі обліку, зареєстрованому МВС України, а інформація про укладення договору в електронній формі передається до НАІС.

Територіальні сервісні центри МВС (колишні - МРЕВ) зобов`язані реєструвати транспортні засоби незалежно від того, перша це реєстрація чи друга, на підставі договору (угоди) купівлі-продажу укладеного та оформленого в торговельній організації.

У випадку безпідставної відмови працівників територіальних сервісних центрів у реєстрації транспортного засобу, необхідно звертатись до Головного сервісного центру МВС України, регіонального сервісного центру та суб'єкта господарювання, яким укладено та оформлено договір купівлі-продажу.

... Читати далі »

Переглядів: 2787 | Додав: Kravchuk | Дата: 14.01.2016

Друзі сайту
  • Розмитнення автомобілів в м. Рівне
  • Договори купівлі - продажу автомобілів в м. Рівне
  • Дешева автоцивілка
  • Copyright ТОВ "Центр консалтингу "ЕТАЛОН" © 2024